Rouwwerk

In korte tijd zijn wij gespecialiseerd geraakt in rouwwerk. Dat is ontstaan vanuit de vraag van onze klanten. In de winkel gaan wij graag even samen zitten en bespreken wij de wensen en tasten wij af wat mooi past. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren zodat het bloemstuk precies is zoals je mag verwachten. Als het niet mogelijk is om naar de winkel te komen doen we dat eventueel ook aan huis.
Ook maken we regelmatig een mooi troostboeket voor nabestaanden.

"Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering."

Afscheid nemen. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij proberen te begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Je bent natuurlijk ook welkom om bij ons langs te komen voor het samenstellen van het rouwwerk. In de winkel hebben wij een fotobibliotheek van het werk wat we gemaakt hebben. Ook is er is een mooi inspiratieboek van Fleurop: ‘Zoals je was’. Dit boek laat op ingetogen wijze de mooie mogelijkheden zien op het gebied van rouwbloemwerk. Wij denken graag met je mee over de keuze voor de soorten bloemen, de kleuren en de stijl, die vertellen hoe iemand was. Je zult merken dat zo’n persoonlijk afscheid in deze moeilijke tijd vaak toch voor een lichtpuntje kan zorgen. Zonder woorden héél veel zeggen. En zo zorgen voor een afscheid dat iemand verdient